cropped-sitepictogram_vdgo.png

Welkom op onze vernieuwde VDGO website

Daar is ie dan onze vernieuwde website van VDGO, de Vereniging Dorpsbelangen Grolloo en Omstreken.

VDGO heet u allen hartelijk welkom op dit medium.

Omdat wij het belangrijk vinden dat mensen ons kunnen vinden, is ooit een eigen internetwebsite tot stand gekomen.

Maar zoals zo veel dingen, moet ook een internetwebsite van tijd tot tijd vernieuwd te worden, om de attentiewaarde en toegevoegde waarde voor de leden te vergroten

We zijn trots om hierbij de vernieuwde website te presenteren. Deze is gemaakt door de lokale grafisch- en websiteontwerper: J-Sketch Grolloo.

Er is bewust gekozen voor herkenbare frisse kleuren die we ook terugzien in onze dorpsvlag en het logo van VDGO zelf.

Naast de gebruikelijke onderwerpen als terugblik op de ledenvergaderingen, samenstelling van het (dagelijks) bestuur, onze verenigingsdoelstellingen, het lidmaatschap en de contributieregeling,

staan we natuurlijk ook stil bij actuele zaken en maatschappelijke projecten zoals de dorpsvisie, woningbouw, ontwikkelingen rondom de Moere etc. etc.

Omdat deze onderwerpen veel impact kunnen hebben op de mensen om ons heen, zorgt VDGO ervoor dat achtergronden, onderzoeken en oplossingen steeds bijgewerkt zijn op deze website.

Deze methode zorgt ervoor dat we altijd een actueel dossier kunnen bieden naar onze leden. Via het Sportblad wordt melding gedaan als we updates hebben geplaatst op de website.

Naast (langdurige) projecten zullen we in de website ook melding doen van bijzondere acties in en om Grolloo.

Comments are closed.