Boks3G

GrollooBoks

Handige en nuttige informatie over Grolloo, Vredenheim en Papenvoort, samengebracht in deze magazine, de GrollooBoks. Het magazine gaat een bijdrage leveren aan de bekendheid van de mogelijkheden die Grolloo te bieden heeft op het gebied van welzijn, onderwijs, religie, cultuur en sport voor alle leeftijden.

Waarom doen we dit?

De Vereniging Dorpsbelangen Grolloo en Omstreken (VDGO) ziet het als één van haar taken om nieuwe inwoners welkom te heten en te informeren over de vele activiteiten en mogelijkheden in Grolloo, Papenvoort en Vredenheim. VDGO wil met de uitgave van dit magazine stimuleren dat inwoners elkaar op ontspannen en prettige wijze ontmoeten, tijdens de verschillende activiteiten georganiseerd door onze verenigingen, actief of juist ondersteunend. Uiteraard kunt u ook samen of in alle rust van de omgeving genieten tijdens een wandel of fiets tocht. 

De afgelopen jaren zijn er veel nieuwe inwoners in Grolloo, Vredenheim en Papenvoort komen wonen. Met Deze GrollooBoks willen we nieuwe inwoners verwelkomen en de huidige inwoners informeren door een uitgebreide bijdrage over de geschiedenis op te nemen en door alle verenigingen zich te laten presenteren. Hierdoor kunt u in alle rust lezen wat er te doen is op velerlei gebied. Naast de verenigingen die actief zijn in Grolloo, hebben we ook een overzicht opgenomen van de bedrijven welke actief zijn in Grolloo en omstreken, dit om het u gemakkelijk te maken, maar ook om het lokale ondernemerschap te ondersteunen.

Ondanks dat de informatie digitaal beschikbaar is op de website van www.dorpsbelangengrolloo.nl blijft een papieren naslagwerk, speciaal voor onze nieuwe inwoners, regelmatig een goede dienst bewijzen.

In dit magazine hebben we ook een aantal foto’s opgenomen van onze schitterende omgeving. Zowel in het dorp, als van de prachtige natuur. Wij zijn benieuwd of u deze allemaal kent en herkend, en anders nodigen wij u uit om een fiets of wandelroute uit te stippelen, zodat u Grolloo, Vredenheim en Papenvoort verder kunt ontdekken.

Comments are closed.